Klabats gadget van de maand bij Disney XD

 • Geplaatst: 10 november 2015, Geplaatst in Uncategorized

  Disney XD heeft het familiespel Klabats uitgeroepen tot gadget van de maand van november! Klabats is het vraag-en-antwoordspel waarbij je razend snel jouw antwoord op een opklapbare arm schrijft. Disney XD schreef een review over het razendsnelle spel: http://bit.ly/1HF9iVG.Klabats

  ‘Klabats is een perfect spel om met zijn allen tijdens een verjaardag of met het hele gezin te spelen. De vragen zijn niet te moeilijk waardoor iedereen kan meedoen, en verschillend genoeg zodat iedereen kans maakt om te winnen! De Klabats armen zijn heel erg leuk om los te laten wanneer je het goede antwoord hebt opgeschreven en maken het spel heel spannend!’, aldus Disney XD.


  Klabats
  Bij Klabats moet je op alles voorbereid zijn en in een enkele tel schakelen. Vragen als ‘hoeveel benen hebben 3 spinnen en 2 giraffen samen? Komen voorbij in het spel. Wees pijlsnel en schrijf je antwoord op de opklapbare arm. Laat het los en… KLABATS! Je antwoord schiet in het midden van het speelveld. Ligt jouw antwoord onderop en heb je het goed? Dan ben jij de winnaar van de ronde! Wie als eerst 10 speelrondes wint, is de winnaar!

  TV commercial Klabats

   

  Speluitleg Klabats

Copyright © 2015 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.