Populaire Triominos app nu ook voor Android en Facebook

  • Geplaatst: 20 oktober 2015, Geplaatst in Nieuws

    De populaire, gratis Triominos App is nu ook beschikbaar voor Android en Facebook. Sinds de introductie voor iOS in juli 2015 is de app al meer dan een miljoen keer door Apple-gebruikers gespeeld. Nu de app ook beschikbaar is voor Android-gebruikers kunnen ook zij het spel op hun smartphone of tablet solo spelen en cross-platform met tegenstanders op Android en iOS. Bovendien is Triominos voortaan op desktops te spelen als Facebook Game, solo en tegen Facebookvrienden. Daarvoor is alleen een Facebookaccount nodig. Vanaf eind dit jaar biedt de app tevens een chat-functie.

    Triominos, waarvan wereldwijd al ruim 21 miljoen exemplaren zijn verkocht, is een fascinerende variant van het traditionele domino. Door de driehoekige stenen biedt het meer spelmogelijkheden en een betere balans tussen geluk en strategie. Pressman Toys introduceerde het originele Triominos spel in 1965 in de Verenigde Staten en verspreidde het vervolgens wereldwijd. Sinds 1988 distribueert Goliath het familiespel in Europa. Vanaf de overname van Pressman Toys in 2014 is Goliath de wereldwijde distributeur en eigenaar van alle Triominos rechten, inclusief de digitale versie.

    Met de nieuwe Triominos App kunnen spelers het zowel opnemen tegen andere fans, waar ook ter wereld, als solo oefenen en nieuwe strategie├źn uitproberen op de smartphone, tablet of desktop. Het is de nieuwste aanwinst op een groeiende lijst apps van Goliath met onder meer Dream Phone, HolograFX, Spin-It/Truth or Dare en Captain Jack Pott.
    Triominos App persberic#133

Copyright ┬ę 2015 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.