Welkom op de vernieuwde website van Goliath!

 • Geplaatst: 21 augustus 2015, Geplaatst in Nieuws

  Goliathgames.be is vernieuwd! We hebben er lang aan gewerkt en nu staat onze website dan eindelijk online. Onze oude website was inmiddels verouderd en niet meer up-to-date. Hoog tijd voor een nieuwe frisse website!

  Met de gewijzigde vormgeving en structuur vindt u binnen enkele muisklikken het spel of speelgoed dat u zoekt. In het corporate gedeelte van deze website vindt u meer informatie over ons bedrijf en de vacatures bij Goliath. In de sectie nieuws leest u de laatste nieuwtjes op het gebied van onze spellen en speelgoed. Of neem eens een kijkje op onze speelplaats voor leuke knutseltips, acties of wedstrijden.

  De komende maanden wordt er nog aan de website gewerkt en nog verder geoptimaliseerd, zo kunt u straks nóg beter op onze site vinden wat u zoekt. Als u vragen of suggesties heeft voor verbeteringen op de website neem dan contact op met onze afdeling promotie: promotie@goliathgames.nl.

   

   

Copyright © 2015 Goliath. All rights reserved. All audio, visual and textual content on this site (including all names, characters, images, trademarks and logos) are protected by trademark, copyrights and other Intellectual Property rights owned by Goliath or its subsidiaries, licensors, licensees, suppliers and accounts. By using this site, you agree to the Privacy policy.